Cyklar

I vår cykelutställning har vi cyklar från Skeppshult, Crescent, Svea, Monark, Promovec och Pilen. Sex starka varumärken med utmärkt kvalitet och lång livslängd.

Vi har alltid minst 140 olika cyklar i utställningen, monterade och klara, för en cykel gör sig bäst om man får se den i verkligheten, så välkommen in för att strosa runt bland alla cyklarna och låt dig bli inspirerad. Saknar du någon cykel från något av våra märken, skicka ett mail eller slå en signal, det finns stor möjlighet att vi i så fall kan beställa hem just den cykeln till dig.

SKEPPSHULT har tillverkat cyklar för hand i fabriken i Skeppshult sedan 1911, alla ramar tillverkas av stålrör i fabriken. Vi är mycket stolta att ha Skeppshult i vårt sortiment och vi vet att du kommer bli mycket nöjd med din nya Skeppshultcykel, välkommen in på en provtur och bli inspirerad!

CRESCENT är en cykel som tål att trampas på. När du väljer en Crescent kan du vara säker på en sak: den är konstruerad för svenska förhållanden. All produktutveckling sker i Varberg, där vi säkerställer att cyklarna verkligen klarar sin uppgift.

MONARK är en svensk cykelhistoria. Alla svenskar borde ha råd att färdas kungligt. Så tänkte vi på Monark idag – och så tänkte gamle Birger Svensson när han startade sin lilla cykelfirma 1908. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll i folkhemmet med det. Än idag är Monark svenska folkets cykel.

SVEA är ett cykelmärke från Göteborg. Cyklarna håller en hög kvalitet in i minsta detalj och alla cyklar tillverkas i Tyskland. Alla cyklar som har navgeneratorbelysning har även den kopplad till bakljuset alá tysk standard. En riktigt fin kvalitetscykel.

PILEN är en genuin svensk cykel som byggs av ett familjeföretag i Småland som byggt cyklar sedan 1998. Pilens cyklar är verkligen ett hantverk på två hjul, där det handlar om kärlek till cyklarna, hantverket, materialet och människorna

 

Förfina sökning

Visa: Lista / Rutnät
Visa:
Sortera efter:
Visar 1 till 16 av 94 (6 sidor)