Cykel Crescent Giga G30 22vxl 55cm...

Cykel Crescent Giga G30 22vxl 55cm Petrol

YPC6025502
1 st i lager
13 995,00 kr
Inkl. moms

Cykel Crescent Giga G30 22vxl 55cm Petrol

 

Snabba Crescent Giga G30 är en kvick racercykel för ambitiösa motionärer – perfekt om du vill börja cykla lite mer och kanske köra nått motionslopp. En bekväm landvägshoj med vridstyv och lätt ram med praktiskt integrerad vajerdragning. Sittställningen är föredömligt välbalanserad och tack vare en design där en stor del de vibrationer, som kommer från marken via bakhjulet, effektivt absorberas i den bakre triangeln och ökar komforten även under lite längre rundor.

Stommen utgörs av en stark och pålitlig aluminiumram som kompletteras av en lätt kolfibergaffel som effektivt absoberar oönskade vibrationer. Geometrin består kortfattat av en väl avvägd balans mellan komfort och prestanda. 

Cykelns komponenter tål att köras hårt och den beprövade drivlinan från Shimano (105-serien) levererar både hög prestanda och pålitlig funktion. Reglagen är bekväma och ger dig alla möjligheter att kontrollera de 22 växlarna och de effektiva bromsarna med både lätthet och exakthet. Så oavsett om du har vinden i ryggen eller sittande kämpar mot gravitationen så hittar du alltid en växel som stämmer tack vare den generösa utväxlingen.

Ram
Aluminium
Ramstorlek
55cm
Antal växlar
22
Hjulstorlek
28"
1 styck
No reviews
Produkt tillagd till önskelistan
Produkt tillagd för jämförelse
Vi använder cookies för att identifiera användare som unika men anonyma individer.
Det hjälper oss att registrera antalet besökare samt ger oss statistik och information om
hur många användare vi har på sidan och vad de gör.
I vissa fall använder vi cookies även för att komma ihåg inställningar som användaren gör.