Elcykel Crescent Elton 10vxl Koppla...
Elcykel Crescent Elton 10vxl Koppla...
Elcykel Crescent Elton 10vxl Koppla Connect 53cm svart matt
Elcykel Crescent Elton 10vxl Koppla Connect 53cm svart matt

Elcykel Crescent Elton 10vxl Koppla Connect 53cm svart matt

YEC7405333
1 st i lager
28 995,00 kr
Inkl. moms

Elcykel Crescent Elton 10vxl Koppla Connect 53cm svart matt

 

Du behöver inte resa framåt i tiden för att prova smarta elcyklar, en tur till din Crescenthandlare räcker. ELton tillhör de smarta uppkopplade elcyklar som utrustats med Koppla - Smart Cykelteknologi. Med denna cykel ingår det 3 års uppkopplings-abonnemang till mobilnätet vilket ger dig tillgång till samtliga funktioner som ingår i Koppla Connect. Det innebär att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig. Om cykeln flyttas får du notiser, och kan med ett klick aktivera ett elektroniskt systemlås som stänger ner cykelns el. Också batteriet är stöldskyddat och DNA-matchas med din cykel, vilket gör att dem bara fungerar tillsammans. Skulle du cykla omkull skickas en craschrapport via SMS till anhöriga.

För dig som söker en fullt utrustad, sportig elhybrid är Elton rätt. Med 10 växlar och supereffektiva hydrauliska skivbromsar, belysning, skärmar och pakethållare har den allt du behöver för snabb och bekväm pendling i alla väder. Batteriet är semiintegrerat i ramen och är både tunnare och mindre synligt än på andra elcyklar. När du startar systemet tänds de vita siffrorna upp och visar hastighet, batterinivå och info om hur EGOING-systemet arbetar.

Motorn ger upp till 80Nm, vilket gör att du utan större ansträngning kan ta dig fram fortare än bilarna i stadstrafik. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland växlarna.

ELton uppvisar ett unikt samarbete mellan olika cykeldelar, vilket tar cykelupplevelsen till en ny nivå. Sitt upp i sadeln, förbered dig för smart cykelteknologi och trampa mot framtiden!

Ram
Aluminium
Ramstorlek
53cm
Antal växlar
7
Hjulstorlek
28"
Batteri
Egoing 11.6Ah
Motorplacering
Vevparti
Motor
Egoing mittmotor
Display
Egoing TFT färgdisplay
Lås
Axa Solid +
Bromsar
Skivbromsar
1 styck
No reviews
Produkt tillagd för jämförelse
Vi använder cookies för att identifiera användare som unika men anonyma individer.
Det hjälper oss att registrera antalet besökare samt ger oss statistik och information om
hur många användare vi har på sidan och vad de gör.
I vissa fall använder vi cookies även för att komma ihåg inställningar som användaren gör.